sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Alueen Asema 10.11.

Viciexin viimeiset esiintymiset tällä kaudella ja ylipäätään asemasarjassa esitettiin tänään Alueen Asemalla Kupittaan urheiluhallissa.

Päivämme alkoi aikaisin heti hallin ovien avauduttua klo 7. Ehdimme vain saada lämmön päälle ennen harjoitussuoritusta. Onneksemme saimme myös Viciesin ja Avenan harjoitusvuorot käyttöömme, joten meillä oli huikeat 6 minuuttia aikaa myös katsoa kuvioita. Harkkasuoritus oli hyvä pientä väsymystä ja huolimattomuusvirheitä lukuunottamatta. Rytmisen vapaaohjelman harjoitusvuoro tulikin pian harkkasuorituksen jälkeen.

Viimeinen musiikin kuuntelu ennen suoritusta



Heti esittelymarssin jälkeen aloitimme lämmittelyn joukkuesuoritusta varten. Suoritusta ennen kaikilla oli hyvä ja varma fiilis, mikä näkyi suorituksessa. Ohjelma oli samanaikainen ja melkein kaikki tytöt jaksoivat hymyillä loppuun asti. :)

Joukkueohjelman ja tauon jälkeen vuorossa oli rytmisen pienryhmät. Suoritukset olivat siistejä ja tytöt selvästi nauttivat tekemisestä. Saimme kaikista suorituksista hyvää palautetta!

Rytmisen pienryhmät

Tähän päättyivät meidän esiintymisemme asemalla. Seuraavaksi meidät nähdään kilpailemassa 10-12- vuotiaiden sarjassa. Tästä on hyvä jatkaa kohti Lahjan Tyttöjen joulujuhlaa ja tulevaa kevättä!

Hyvää isänpäivää kaikille isille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti