perjantai 21. maaliskuuta 2014

Mustan Kissan Cup 16.3.

Viciex lähti matkalle kohti Mäntsälää ja ihkaensimmäisiä kilpailujaan aamuvarhaisella Akatemiantalolta Turun Urheiluliiton Krokidot-joukkueen kanssa. Bussimatka sujui leppoisasti hiuksia letittäessä ja eväitä syödessä.

Perille päästyä alkoi tehokas lämmittely harkkasuoritusta varten. Suoritus oli eriaikainen, mutta juuri vaihdetut kuviot olivat yllättävän täsmälliset. Kertasimme vielä muutokset ennen loppuverryttelyä.



Hiukset viimeisteltiin harjoituksia katsellessa, ja pienen evästauon jälkeen alkoi kilpailusuoritukseen valmistautuminen. Lämmittely ahtailla käytävillä oli kiinnostavaa, mutta onnistui pienellä soveltamisella. Musiikin kuuntelun ja ilmaisukierroksen jälkeen oli aika siirtyä matoille valmistautumistilaan.


Pienen odotuksen jälkeen tytöt pääsivät lavalle näyttämään, mitä olemme alkukauden aikana saaneet aikaan. Ensimmäisten kilpailujen jännitys ja epävarmuus paistoivat suorituksen läpi, mutta tyttöjen rohkeudesta sai silti olla ylpeä. Olimme tyytyväisiä kategoriaamme 8, sillä se oli ennen kilpailuja sovittu tavoitteemme.


Loppuverryttelyn jälkeen kävimme syömässä läheisellä koululla ja kiirehdimme takaisin kisapaikalle kannustamaan Elixiä. Sen jälkeen vedimme taas ulkovaatteet päälle ja kävimme seuraavan viikonlopun kisojen kuviot läpi lumihangessa. Paluumatkalla bussissa istui väsyneitä ja onnellisia jumppareita, jotka innolla odottavat seuraavia kisojaan.


Treeneissä jatketaan ohjelman hiomisella ja mietitään tarkasti läpi kilpailuista saatu palaute. Onnea kaikille joukkueille hienoista suorituksista! Seuraavaksi Viciex nähdään lauantaina 22.3. Caribia Cupissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti