perjantai 4. huhtikuuta 2014

Caribia Cup ja Kummitreenit

Caribia Cup

Viciex-joukkueen toinen kilpailupäivä alkoi 22.3. aamun sarastaessa tehokkaalla lämmittelyllä ja jälleen kerran muutettujen kuvioiden kertaamisella. Harkkasuorituksen jälkeen korjasimme suorituksen virheet ja vielä kertasimme muutoksia. Hiuksia letittäessämme katsoimme muiden joukkueiden suorituksia ja kävimme läpi sääntöjä ja kilpailujärjestelyjä.


Katsottuamme kilpailujen alun ja kannustettuamme Belissiaa siirryimme pihalle hilettämään hiukset ja nauttimaan auringon paisteesta. Happihyppelyn jälkeen aloitimme huolellisen lämmittelyn kilpailusuoritusta varten. Ennen kuin huomasimmekaan, pääsimmekin jo keskittymistilaan ja oli viimeisten tsemppien aika. Suorituksessa näkyi tyttöjen epävarmuus ja jännitys, niinpä kategoria jäikin alle tavoitteemme.

Musiikin kuuntelua ruuhkaisessa pukuhuoneessa.

Tästä jatkamme treeneihin päättäväisin mielin ja motivaatio korkealla. Viimeiset muutokset on nyt opittu ja ilmaisuun aletaan hakea kissamaista asennetta. Koko Viciex-porukka odottaa seuraavia kilpailujaan innolla!

Kummitreenit

Vicie- ja Kolibrit Blue -joukkueiden kummitreenit pidettiin perjantaina 28.3. Vicie-tytöt pääsivät ensin lämmittelemään ja treenaamaan esikuviensa kanssa, minkä jälkeen jokainen joukkue esitti kilpailuohjelmansa. Tytöt saivat huipputärkeää esiintymiskokemusta ja valmentajat saivat palautetta ohjelmasta. Treenit olivat erittäin onnistuneet ja tytöt olivat innoissaan päästessään paremmin tutustumaan kummeihinsa.



Loppukauden keskitymme ohjelman siistimiseen ja pidämme muutokset minimissä. Toivottavasti onnemme sairastumisten ja loukkaantumisten suhteen kääntyy pikaisesti.

Viciex kilpailee Länsi-Suomen Aluemestaruuskilpailuissa numerolla 14 ja Vicies numerolla 40. Nähdään aamulla Kupittaalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti