sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Viciex Kisakeskuksessa


Viciex lähti aikaisin lauantaiaamuna 13.9. kohti Kisakeskusta yhdessä Viciesin ja Belissian kanssa. Kolibrit Celeste odottelikin meitä valmiiksi jo Kisakeskuksessa. Bussissa oli hyvin aikaa syödä aamupala ja laittaa nutturat kuntoon. Pienestä aamuväsymyksestä huolimatta, aloitettiin yhteinen alkulämppä heti perille päästyä.


Päivän tarkoitus oli saada hiottua ohjelman ongelmakohtia ja tehdä laskuista tarkempia. Siinä onnistuttiin hyvin, tytöt olivat koko ajan täysillä mukana eivätkä pitkästä päivästä huolimatta luovuttaneet. Tauot vietettiin ulkona leikkien.


Illalla viimeisenä esitimme toisillemme yhdet kokonaiset ja näytimme, mitä päivän aikana on saatu aikaan. Tämän jälkeen kävimme saunassa ja pesuilla, minkä jälkeen suunnattiin iltapalalle. Iltapalan jälkeen vuorossa oli vielä vähän pukujen koristelua. Tyttöjen reissun yksi kohokohdista oli tietysti se, että he saivat kaikki nukkua samassa huoneessa!

Jöröx menossa mukana!

Sunnuntaina aamulla kahdeksan pirteää Viciex- tyttöä lähti reippaina aamupalalle ja hiuksien laiton jälkeen takaisin salille treenaamaan. Vaikkakin uusista tarkennuksista ja muutoksista piti aamulla muistutella, näytti ohjelma ensimmäisellä kokonaisella jo paljon paremmalta kuin aikaisemmin! Saatiin vielä paljon lisää kokonaisia tehtyä, sekä hiottua joitain ohjelman yksityiskohtia. Päivään kuului myös tasapainojen ja hyppyjen treenaamista, sekä mielikuvaharjoituksia. Viimeisenä päivällä pidettiin yhdessä leirinäytös, missä kaikki joukkueet esittivät ohjelmansa kaksi kertaa. Lopuksi tehtiin yhdessä loppuverkka.


Kaikkien ohjelmat olivat ottaneet huiman loikkauksen eteenpäin viikonlopun aikana! Ihan loistavaa! Tästä on hyvä jatkaa taas treenisaleilla. Viciex kiittää Viciesiä, Celesteä ja Belissiaa onnistuneesta leiristä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti