keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Viciexin aluevalmennusringinleiri

Viciex-joukkue vietti viikonloppunsa 6.-7.9. aluevalmennusringinleirillä Kisakalliossa. Lauantai-aamun lähtö määränpäähän, Lohjalle, oli vasta klo 9.30, joten aamulla tytöt saivat nukkua hyvin ja syödä tukevan aamupalan tulevaa treenipäivää varten.


Heti Kisakallioon saavuttuamme oli leirin avaus ja alkulämmittely Johannan kanssa. Viciexin ensimmäisen treenitunnin piti Sergio Espanjasta. Tytöt pääsivät kokeilemaan täysin uusia, mutta hyödyllisiä fysiikkaharjoituksia, ja haastamaan itsensä englannin kielen ymmärtämisessä. Tunti oli ehdottomasti Viciexin koko viikonlopun lemppari, sillä vaikka tunti olikin rankka, tytöt kokivat oppineensa paljon uutta ja ”Sergio oli vaan niin ihana”.


Seuraavaksi olikin Miljan pitämä vaikeusosat-tunti, jossa painotettiin etenkin tasapainoja. Tunnilla tuli mukavasti uusia liikkeitä, joita emme vielä omissa harjoituksissa ole kokeilleet. Kello kolmen aikaan oli Kasva Urheilijaksi -testit, joissa tytöt pääsivät todella haastamaan itsensä urheilijoina. 


Ruokailun jälkeen oli päivän viimeinen tunti, jossa päästiin treenaamaan jalkatekniikkaa, vartalonhallintaa ja muita voimistelulle ominaisia asioita. Heti treenin jälkeen haettiin huoneesta uikkarit sekä pyyhkeet ja käytiin viereisessä järvessä uimassa, mikä oli tyttöjen mielestä erittäin virkistävää pitkän päivän päätteeksi. Tämän jälkeen oli enää vuorossa iltapala ja illalla laitettiin seuraavaa päivää varten kaikille tytöille ranskanletit!


Herätys oli sunnuntaiaamuna klo 7, minkä jälkeen suunnattiin pian aamupalalle. Päivän ensimmäinen tunti oli kaikkien joukkueiden yhteinen perustreeni, minkä jälkeen Viciexillä oli vuorossa haastava, mutta hauska kehonhallinta-treeni. Ennen lounasta oli aerobicvaikutteinen tunti, jossa teemana oli nopeus ja ketteryys. Tämän lisäksi tytöt oppivat myös aerobicin perusaskelia. Maittavan lounaan jälkeen oli tiedossa vapaata, minkä käytimme hyödyksi ja suuntasimme halliin harjoittelemaan kisaohjelmaa. Sen jälkeen olikin jo koko leirin yhteinen loppuverkka muiden joukkueiden kanssa.


Leirillä opittiin paljon uusia ja kehittäviä liikkeitä, joita varmasti otetaan myös omaan treeniin mukaan. Leiri oli kokonaisuudessaan todella hauska sekä opettavainen ja Viciex haluaakin kiittää kaikkia mukana olleita joukkueita, tuntien pitäjiä ja leirin järjestäjiä!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti