keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Ässien kuulumisia syksyltä

Viime postauksesta onkin kulunut jo paljon aikaa, joten paljon on myös ehtinyt tapahtua. Kisakausi on saatu puoliväliin ja edessä on enää Länsi-Suomen aluemestaruuskilpailut tulevana lauantaina sekä mestaruuskilpailut marraskuun viimeisenä viikonloppuna Valkeakoskella.



Treenien kohokohtia - parivenytykset ja upeasti kehittynyt liikkuvuus!


Ensimmäinen kilpailumme syksyllä oli Lahjan Tyttöjen järjestämä Cailap Cup. Tunnelma kilpailuissa oli loistava ja kisat oli muutenkin erittäin hyvin järjestetyt. Oma suorituksemme ei mennyt parhaalla mahdollisella tavalla, vaan kisamatolla nähtiin paljon turhia virheitä ja eriaikaisuutta. Saimme kategoriaksi 8. Emme olleet tyytyväisiä suoritukseen emmekä tulokseen, sillä tiedämme että pystymme paljon siistimpään suoritukseen ;)



Cailap Cupin ja TUL:n piirin kilpailujen väliin jäi aikaa vain yksi viikko, mutta siihenkin mahtui vaikka mitä! Hyviä treenejä, joissa ohjelmaan tehtiin pieniä muutoksia sekä Halloween disco, jossa tytöt pääsivät nauttimaan toistensa seurasta :)









Upeita asuja ja halloween-meininkiä!

Viime sunnuntaina kisoissa olikin joukkueella loistava vire päällä ja saavutimme kategorian 5. Vieläkin jäi parannettavaa suoritukseen, mutta ässillä oli loistava meininki koko päivän - tällä meiningillä mennään kohti seuraaviakin koitoksia! :)                    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti