maanantai 17. marraskuuta 2014

Viciex Espoo Cupissa ja kuvia joukkueillasta!

Matkaan kohti Espoota ja Espoo Cupia lähdettiin sunnuntaina klo 7. Mukaan Viciexin seuraksi lähti Elix, Kolibrit Celeste, Kolibrit Blue ja Blue -00. Aikaisesta lähdöstä huolimatta tytöt olivat virkeitä ja valmiina kisapäivään.

Harkkasuoritus ei tuttuun tapaan ollut niitä parhaimpia ja kaikki korjasivatkin heti omat virheensä videoanalyysin perusteella. Tämän jälkeen laitettiin hiukset ja meikit kuntoon. Ensimmäisten kisasuoritusten jälkeen lähdimme syömään läheiselle koululle.

Päätimme pitää pienen happihyppelyhetken ulkona syömisen jälkeen. Tytöt leikkivät ja purkivat energiaansa, sekä tekivät ohjelman muutamia kertoja laskuilla yhdessä. Takaisin hallille päästyä otimme nokoset rauhallisessa ja hiljaisessa suihkutilassa, sekä teimme mielikuvaharjoituksia.

Valmistelut itse kisasuoritusta varten sujuivat hyvin. Vaikka hallilla oli niin tyttöjen kuin valmentajienkin vaikea keskittyä, ohjelman vaikeusosat näyttivät todella hyvältä. Lopuksi tytöt kuuntelivat musiikin ensin itsekseen ja sen jälkeen vielä yhdessä. Vähän meikkien parantelua ja sitten olimmekin jo harkkamatolla tekemässä viimeisiä vaikeusosia, sekä odottamassa omaa vuoroa. Tsemppi ja asenne oli ennen suoritusta kohdallaan, tytöt puhuivat keskenään juuri ennen suoritusta mitä tämän päivän tavotteisiin kuuluu.

Ohjelma alkoi lupaavasti: ilmennys oli parasta tähän mennessä, itsevarmuus näkyi liikkeitä tehdessä, kaikki tasapainot pysyivät ja tytöillä oli selvästi hauskaa. Harmiksemme kuitenkin musiikki pysähtyi, noin puolessa välissä ohjelmaa. Tytöt jatkoivat ryhdikkäästi ohjelman tekemistä yleisön kannustuksella, kunnes heitä ohjeistettiin poistumaan matolta. Kuulutettiin, että meidän vuoro tulisi uudestaan muutaman ohjelman päästä.

Tämä oli kovin harmillista, sillä ensimmäinen suoritus oli todella varmaa tekemistä ja monet kohdat olivat onnistuneita. Tsemppi uutta suoritusta varten alkoi uudestaan. Onneksemme yleisö kannusti meitä paljon ja suorituskin oli ihan hyvä. Saaimme sitä, mitä kisoista tulimme hakemaankin: itsevarmuutta ja esiintymiskokemuksista rohkeutta. Vaikka päivä oli pitkä ja erilainen, olimme reissuun todella tyytyväisiä. 

Nyt luvassa 2 viikkoa rankkaa treeniä Tyttökisoja varten. Alla kuvia Espoo Cupista, sekä viime viikolla pidetystä joukkueillasta: 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti