sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Äxien kuulumisia!

Viciexin syksyssä on ehtinyt sattua ja tapahtua! Tässä kertomuksia matkan varrella olleista kisoista ja tapahtumista:

Seurankatselmus


Viciex pääsi esittämään syksyn kilpailuohjelman suurelle yleisölle ensimmäistä kertaa Lahjan Tyttöjen seurankatselmuksessa Caribiassa lauantaina 11.10. Omat vanhemmat olivatkin ohjelman jo nähneet aikaisemmin avoimissa treeneissä. Tilanne oli kuitenkin nyt aivan erilainen, kun iso katsomo oli täynnä ihmisiä.

Suoritukset yllättivät niin tytöt kuin valmentajatkin positiivisesti. Yleisön kannustuksella oli selkeästi hyvä vaikutus tyttöihin. Saimme todella hyvää ja tärkeää palautetta niin tuomareilta kuin muiltakin asiantuntijoilta. Ohjelmaa onkin muokattu paljon parempaan suuntaan.
Syyslomaksi tytöt saivatkin kotiläksyksi analysoida omaa tekemistään videoiden avulla. Syysloman sunnuntaina Viciex piti oman kotisalileirin. 

Kaikki seuran voimistelu- ja tanssijoukkueet

Cailap Cup


Kilpailemaan Viciex pääsi uudella naruohjelmallaan ensimmäistä kertaa Cailap Cupissa, Kupittaan urheiluhallissa. Koska oma seuramme järjesti kisat, pääsimme harjoittelemaan kisamatolle jo perjantaina. Nukkumaan lähdettiin hyvillä muutaman siistin ja yhtäaikaisen kokonaisen jälkeen, vaikka kuviot jouduttiinkin vielä vaihtamaan kuudelle ennen harjoitusvuoroa.
Lauantaina saimme nukkua pidempään. Aamu aloitettiin hiusten ja meikkien kisakuntoon laittamisella. Viciex kilpaili vasta kisojen loppupuolella, joten meillä oli hyvin aikaa seurata kisoja ja kannustaa oman seuran joukkueita. Kun oma suoritus koitti, jännitystä oli selvästi ilmassa. Suoritus oli kuitenkin siisti ja suht yhtäaikainen. Kategoriaksi saimme 6, johon olimme tyytyväisiä. Tästä oli hyvä jatkaa treenisalilla kohti uusia kisoja!



TUL:n avoimet kisat 2.11 ja Aluekisat 8.11


Heti seuraavina viikonloppuina koittivatkin jo uudet kisat. Molemmissa kisoissa päivä oli samanlainen: aamulla viralliset harkkasuoritukset, hiusten ja meikkien laitto ja lämppä kisasuoritusten varten. Valitettavasti molemmissa kisasuorituksessa oli paljon jännitysvirheitä, joita ei treenisalilla ole tapahtunut. TUL:n avoimissa sijoitumme kategoriaan 5 ja Aluekisoissa kategoriaan 7, mihin olimme tietysti pettyneitä.
Treenisalilla ollaankin nyt keskitytty erityisesti ilmentämiseen ja itsevarmuuden saamiseen. Tytöt ovat saaneet antaa palautetta toisilleen ja kokonaisia on tehty myös vain kaksi voimistelijaa kerrallaan. Videoanalyysit ovat olleet merkittävässä osassa ohjelman siistimisessä.

Valmentajan kännykän taustakuva herätti kaikissa hilpeyttä

Ennen TUL:n kisoja Viciex ehti myös piipahtamaan seuran järjestämässä Halloween Discossa:


Tänään Viciex suuntasi kohti Espoota ja Espoo Cupia. Tarkoituksena on hakea kisoista sellainen suoritus ohjelmalla, josta välittyy ilo ja hauskuus, sekä karsia pois turhat jännitysvirheet. Kisatunnelmia päivitetään blogiin pikimiten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti